Meni
Košarica

Ipotools.hr Blog RSS Feed

04 pro 0 169
Pri zavarivanju postoji više vrsta ozljeda koje se mogu izbjeći s odgovarajućom zaštitnom opremom i mjerama sigurnosti. Ipotools nudi niz proizvoda koji su namijenjeni smanjenju rizika od ovih ozljeda.   Ozljede očiju Flash Burn (oči zavarivača): ..
22 stu 0 2151
Definicija zavarivanja Zavarivanje je opsežan proces koji se odnosi na spajanje dva materijala. Iako se često odnosi na metale, može se odnositi i na druge materijale, uključujući plastiku i drvo. Raznolikost materijala zahtijeva različite postupke ..
admin1 01 velj 2 485
Kod elektrolučnog zavarivanja aparatima za MIG/MAG zavarivanje kao dodatni materijal koristi se žica za zavarivanje, koja se tijekom zavarivanja stapa sa zavarenim materijalom i na taj način osigurava čvrst spoj. Žice za MIG/MAG zavarivanje nalaze se..
05 sij 3 4270
HVLP na engleskom jeziku znači ''High volume, low pressure'' ili "Veliki volumen, nizak tlak". Glavna prednost HVLP lakirnog pištolja je što niski tlak olakšava upravljanje praskanjem i  količinom boje koju nanosimo. Međutim, kako bi vaš pištolj z..
admin1 05 sij 4 15839
Volfram je rijedak metalni element koji se koristi za izradu elektroda za elektrolučno zavarivanje (GTAW – Gas Tungsten Arc Welding). U nastavku ćemo umjesto GTAW upotrijebiti češći izraz TIG zavarivanje ili. TIG zavarivanje. Postupak TIG ovisi o tvr..
admin1 22 lis 1 2626
Plazma rezač Plazma rezač je uređaj pomoću kojeg možemo rezati razne metale uz pomoć stvorenog luka. Takvi se uređaji koriste u raznim područjima. Plazma rezači također postaju sve popularniji za kućnu upotrebu, jer je sve veća potražnja domaćih majs..
admin1 03 ožu 3 4939
Provjerite sve što se može zavariti s našim uređajem za zavarivanje MIG-250. U video uputama prikazane su postavke uređaja s kojima ćete zavarite sve što smo smo i mi. Više možete pogledati  na našem youtube kanalu.  IPOTOOLS MIG-250 | UNBOXING i pr..
09 stu 6 6923
Pri odabiru aparata za zavarivanje morate znati što želite zavarivati i koji materijal ćete koristiti. Variti možemo sve vrste čelika, a u nastavku ćemo vam pokazati koji su aparati prikladni za određene materijale i što možete napraviti od njih. Za..
02 pro 9 16392
Jeste li započeli sa zavarivanjem i već neko vrijeme razmišljate o kupnji aparata za zavarivanje? Budući da znamo da na tržištu postoji mnogo izbora, a imate neka pitanja o tome koji je aparat za zavarivanje najprikladniji za vas, predstavit ćemo u p..
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 stranica)