Meni
Košarica

Ipotools.hr Blog RSS Feed

admin 22 Oct 0 498
Plazma rezač Plazma rezač je uređaj pomoću kojeg možemo rezati razne metale uz pomoć stvorenog luka. Takvi se uređaji koriste u raznim područjima. Plazma rezači također postaju sve popularniji za kućnu upotrebu, jer je sve veća potražnja domaćih majs..
admin 03 Mar 1 423
Provjerite sve što se može zavariti s našim uređajem za zavarivanje MIG-250. U video uputama prikazane su postavke uređaja s kojima ćete zavarite sve što smo smo i mi. Više možete pogledati  na našem youtube kanalu.  IPOTOOLS MIG-250 | UNBOXING i pr..
09 Nov 2 872
Pri odabiru aparata za zavarivanje morate znati što želite zavarivati i koji materijal ćete koristiti. Variti možemo sve vrste čelika, a u nastavku ćemo vam pokazati koji su aparati prikladni za određene materijale i što možete napraviti od njih. Ak..
30 Nov 1 1180
Jeste li započeli sa zavarivanjem i već neko vrijeme razmišljate o kupnji aparata za zavarivanje? Budući da znamo da na tržištu postoji mnogo izbora, a imate neka pitanja o tome koji je aparat za zavarivanje najprikladniji za vas, predstavit ćemo u p..
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 stranica)