Meni
Košarica

Ipotools.hr Blog RSS Feed

05 sij 3 2663
HVLP na engleskom jeziku znači ''High volume, low pressure'' ili "Veliki volumen, nizak tlak". Glavna prednost HVLP lakirnog pištolja je što niski tlak olakšava upravljanje praskanjem i  količinom boje koju nanosimo. Međutim, kako bi vaš pištolj z..
admin 05 sij 2 5333
Volfram je rijedak metalni element koji se koristi za izradu elektroda za elektrolučno zavarivanje (GTAW – Gas Tungsten Arc Welding). U nastavku ćemo umjesto GTAW upotrijebiti češći izraz TIG zavarivanje ili. TIG zavarivanje. Postupak TIG ovisi o tvr..
admin 22 lis 1 1843
Plazma rezač Plazma rezač je uređaj pomoću kojeg možemo rezati razne metale uz pomoć stvorenog luka. Takvi se uređaji koriste u raznim područjima. Plazma rezači također postaju sve popularniji za kućnu upotrebu, jer je sve veća potražnja domaćih majs..
admin 03 ožu 3 2766
Provjerite sve što se može zavariti s našim uređajem za zavarivanje MIG-250. U video uputama prikazane su postavke uređaja s kojima ćete zavarite sve što smo smo i mi. Više možete pogledati  na našem youtube kanalu.  IPOTOOLS MIG-250 | UNBOXING i pr..
09 stu 3 3952
Pri odabiru aparata za zavarivanje morate znati što želite zavarivati i koji materijal ćete koristiti. Variti možemo sve vrste čelika, a u nastavku ćemo vam pokazati koji su aparati prikladni za određene materijale i što možete napraviti od njih. Ak..
02 pro 8 7774
Jeste li započeli sa zavarivanjem i već neko vrijeme razmišljate o kupnji aparata za zavarivanje? Budući da znamo da na tržištu postoji mnogo izbora, a imate neka pitanja o tome koji je aparat za zavarivanje najprikladniji za vas, predstavit ćemo u p..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 stranica)